• Maca ir Reishi grybų milteliai

    Milteliai

    Šie itin maistingi milteliai, tai greitas ir paprastas būdas kasdieną oganizmą praturtinti svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis. Sodrios spalvos miltelių sudėtyje gausu ingredientų, kurie padeda užtikrinti optimalų maistinių medžiagų ir vitaminų kiekį, reikalingą organizmui. Šių miltelių sudėtyje yra peruvinės pipirinės (angl. maca), ryžių sėlenų , tikrinio blizgučio (angl. reishi) ir kininio kordicepso (angl. cordyceps), kviečių želmenų ir burokėlių sulčių, vingrūnės (angl. spirulina), virškinimo fermentų bei gerųjų bakterijų. Peruvinės pipirinės šaknis suteikia baltymų, o ryžių sėlenų aktyvuose gausu antioksidantų, beta gliukanų, vitamino E, fitosterolių, kofermento Q10 bei alfa lipoinės rūgšties. Tikrinio blizgučio ir kininio kordicepso sudėtyje gausu beta gliukanų, triterpenoidų, polisacharidų, sterolių ir nukleotidų. Kviečių želmenys ir vingrūnė yra puikus chlorofilo bei daugelio kitų svarbių vitaminų ir mineralų šaltinis . Gerosios bakterijos, naudingos žarnyno mikroflorai bei virškinimui.

     

     

    Peruvinė pipirnė:

    • padeda palaikyti normalią protinę bei psichologinę funkciją.

    Tikrinio blizgučio grybiena:

    • padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą;
    • padeda palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje.

    Spirulina:

    • padeda palaikyti normalią organizmo veiklą esant nuovargiui.

    Tikrojo imbiero šakniastiebiai ir šaknys padeda:

    • palaikyti normalią imuninės sistemos, virškinimo sistemos veiklą;
    • palaikyti normalią širdies veiklą;
    • palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje;
    • mažinti vėmimą ir pykinimą (ypač keliaujant lėktuvu ar laivu);
    • palaikyti organizmo gyvybingumą esant nuovargiui.

    Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

    51.00 

    Sudedamosios dalys: stabilizuotos ryžių sėlenos, liofilizuotų sulčių kompleksas: liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) burokėlių sulčių ir lapų milteliai; peruvinės pipirnės (Lepidium meyenii, Maca) šaknų milteliai, liofilizuotų grybų kompleksas: liofilizuota (šaldant džiovinta) tikrinio blizgučio (Ganoderma Lucidum, Reishi mushroom) grybiena, liofilizuota (šaldant džiovinta) kininio kordicepso (Cordyceps sinensis) grybiena; vingrūnės (Spirulina) milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) tikrojo imbiero (Zingiber officinale) šakniastiebių ir šaknų milteliai, gyvybingų bakterijų kompleksas: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis; fermentų kompleksas: proteazė (iš grybų Aspergillus oryzae), amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae), laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae), gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger), α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger), proteazė (iš grybų Aspergillus niger), invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae), lipazė (iš grybų Candida rugosa), gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae), lipazė (iš grybų Aspergillus niger), lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae).

    1 kaušelyje

    (8 g)

    Stabilizuotos ryžių sėlenos

    3 g

    Liofilizuotų sulčių kompleksas:

    2200 mg

    Liofilizuotų paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai

    (atitinka 28 ml paprastųjų kviečių želmenų sulčių)

    1200 mg

    Liofilizuotų burokėlių sulčių ir lapų milteliai

    1000 mg

    Peruvinės pipirnės šaknų milteliai

    1500 mg

    Liofilizuotų grybų kompleksas:

    725 mg

    Liofilizuota tikrinio blizgučio grybiena

    625 mg

    Liofilizuota kininio kordicepso grybiena

    100 mg

    Vingrūnės(Spirulina) milteliai

    500 mg

    Liofilizuotų tikrojo imbiero šakniastiebių ir šaknų milteliai

    50 mg

    Gyvybingų bakterijų kompleksas:

    15 mg

    Lactobacillus plantarum

    79,7 mln.

    Lactobacillus casei

    63,8 mln.

    Lactobacillus rhamnosus

    55,9 mln

    Lactobacillus acidophilus

    39,9 mln.

    Bifidobacteriumlactis

    39,9 mln.

    Fermentų kompleksas:

    10 mg

    Proteazė(iš grybų Aspergillus oryzae)

    3,45 mg

    Amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae)

    2,12 mg

    Laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae)

    0,91 mg

    Gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,91 mg

    α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,91 mg

    Proteazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,86 mg

    Invertazė (iš grybų Saccharomy cescerevisiae)

    0,42 mg

    Lipazė (iš grybų Candida rugosa)

    0,24 mg

    Gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae)

    0,14 mg

    Lipazė (iš grybų Aspergillu sniger)

    0,02 mg

    Lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae)

    0,02 mg

    Vartojimas: Suaugusiems vartoti po 1 kaušelį (apie 8 g) per dieną, sumaišant su vandeniu arba sultimis.

    Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

    Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

    Laikyti vaikams nepasiekiamoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje.

    Po atidarymo laikyti ne aukštesnėje kaip + 4°/ + 8°C temperatūroje arba šaldytuve.

    Jeigu sergate, esate nėščia arba maitinate krūtimi, dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju ar vaistininku.

    Nepirkite ir nevartokite, jeigu pažeista produkto pakuotė arba pasibaigęs galiojimo laikas.

    Be papildomai pridėto cukraus, be mielių, be pieno, be želatinos, be gyvulinės kilmės produktų, be dažiklių, be skonio stipriklių, be konservantų.

    Galimi sojos pėdsakai.

    Tinkamas veganams ir vegetarams

    Tyrimais įrodyta, kad švieži, liofilizuoti (šaldant džiovinti), augalai yra pranašesni palyginus su kitais džiovinimo metodais, nes išsaugo augalo savybes ir originalią biocheminę sudėtį. Liofilizuoti augalai gerai sugeria drėgmę ir ilgiau išlieka švieži.

    Rekomenduojama

    preloader