Intense Maca Reishi Super Shake (Maca ir Reishi grybų milteliai)
49,30€ 58,00€
Pristatymo sąlygos
Maisto papildai
Maca ir Reishi grybų milteliai
Milteliai
224 g
Šie itin maistingi milteliai - tai greitas ir paprastas būdas kasdien oganizmą praturtinti svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis. Sodrios spalvos miltelių sudėtyje gausu ingredientų, kurie padeda užtikrinti optimalų maistinių medžiagų ir vitaminų kiekį, reikalingą organizmui.
Šių miltelių sudėtyje yra peruvinės pipirinės (angl. maca), ryžių sėlenų, tikrinio blizgučio (angl. reishi) ir kininio kordicepso (angl. cordyceps), kviečių želmenų ir burokėlių sulčių, vingrūnės (angl. spirulina), virškinimo fermentų bei gerųjų bakterijų.
Peruvinės pipirinės šaknis suteikia baltymų, o ryžių sėlenų aktyvuose gausu antioksidantų, beta gliukanų, vitamino E, fitosterolių, kofermento Q10 bei alfa lipoinės rūgšties.
Tikrinio blizgučio ir kininio kordicepso sudėtyje gausu beta gliukanų, triterpenoidų, polisacharidų, sterolių ir nukleotidų. Kviečių želmenys ir vingrūnė yra puikus chlorofilo bei daugelio kitų svarbių vitaminų ir mineralų šaltinis. Gerosios bakterijos naudingos žarnyno mikroflorai bei virškinimui.
Peruvinė pipirnė:
- padeda palaikyti normalią protinę bei psichologinę funkciją.
Tikrinio blizgučio grybiena:
- padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą;
- padeda palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje.
Spirulina:
- padeda palaikyti normalią organizmo veiklą esant nuovargiui.
Tikrojo imbiero šakniastiebiai ir šaknys padeda:
- palaikyti normalią imuninės sistemos, virškinimo sistemos veiklą;
- palaikyti normalią širdies veiklą;
- palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje;
- mažinti vėmimą ir pykinimą (ypač keliaujant lėktuvu ar laivu);
- palaikyti organizmo gyvybingumą esant nuovargiui.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Stabilizuotos ryžių sėlenos, liofilizuotų sulčių kompleksas: liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) burokėlių sulčių ir lapų milteliai; peruvinės pipirnės (Lepidium meyenii, Maca) šaknų milteliai, liofilizuotų grybų kompleksas: liofilizuota (šaldant džiovinta) tikrinio blizgučio (Ganoderma Lucidum, Reishi mushroom) grybiena, liofilizuota (šaldant džiovinta) kininio kordicepso (Cordyceps sinensis) grybiena; vingrūnės (Spirulina) milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) tikrojo imbiero (Zingiber officinale) šakniastiebių ir šaknų milteliai, gyvybingų bakterijų kompleksas: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis; fermentų kompleksas: proteazė (iš grybų Aspergillus oryzae), amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae), laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae), gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger), α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger), proteazė (iš grybų Aspergillus niger), invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae), lipazė (iš grybų Candida rugosa), gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae), lipazė (iš grybų Aspergillus niger), lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae)
|
1 kaušelyje (8 g) |
Stabilizuotos ryžių sėlenos |
3 g |
Liofilizuotų sulčių kompleksas: |
2200 mg |
Liofilizuotų paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai (atitinka 28 ml paprastųjų kviečių želmenų sulčių) |
1200 mg |
Liofilizuotų burokėlių sulčių ir lapų milteliai |
1000 mg |
|
|
Peruvinės pipirnės šaknų milteliai |
1500 mg |
Liofilizuotų grybų kompleksas: |
725 mg |
Liofilizuota tikrinio blizgučio grybiena |
625 mg |
Liofilizuota kininio kordicepso grybiena |
100 mg |
|
|
Vingrūnės(Spirulina) milteliai |
500 mg |
Liofilizuotų tikrojo imbiero šakniastiebių ir šaknų milteliai |
50 mg |
|
|
Gyvybingų bakterijų kompleksas: |
15 mg |
Lactobacillus plantarum |
79,7 mln. |
Lactobacillus casei |
63,8 mln. |
Lactobacillus rhamnosus |
55,9 mln |
Lactobacillus acidophilus |
39,9 mln. |
Bifidobacteriumlactis |
39,9 mln. |
|
|
Fermentų kompleksas: |
10 mg |
Proteazė(iš grybų Aspergillus oryzae) |
3,45 mg |
Amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae) |
2,12 mg |
Laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae) |
0,91 mg |
Gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,91 mg |
α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,91 mg |
Proteazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,86 mg |
Invertazė (iš grybų Saccharomy cescerevisiae) |
0,42 mg |
Lipazė (iš grybų Candida rugosa) |
0,24 mg |
Gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae) |
0,14 mg |
Lipazė (iš grybų Aspergillu sniger) |
0,02 mg |
Lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae) |
0,02 mg |
Suaugusiems vartoti po 1 kaušelį (apie 8 g) per dieną, sumaišant su vandeniu arba sultimis.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje.
Po atidarymo laikyti ne aukštesnėje kaip + 4°/ + 8°C temperatūroje arba šaldytuve.
Jeigu sergate, esate nėščia arba maitinate krūtimi, dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju ar vaistininku.
Nepirkite ir nevartokite, jeigu pažeista produkto pakuotė arba pasibaigęs galiojimo laikas.
Be papildomai pridėto cukraus, be mielių, be pieno, be želatinos, be gyvulinės kilmės produktų, be dažiklių, be skonio stipriklių, be konservantų.
Galimi sojos pėdsakai.
Tinkamas veganams ir vegetarams
Tyrimais įrodyta, kad švieži, liofilizuoti (šaldant džiovinti), augalai yra pranašesni palyginus su kitais džiovinimo metodais, nes išsaugo augalo savybes ir originalią biocheminę sudėtį. Liofilizuoti augalai gerai sugeria drėgmę ir ilgiau išlieka švieži.
Ačiū, Jūsų atsiliepimą peržiūrės ir patvirtins tinklapio administratoriai