Sudedamosios dalys: žirnių baltymo izoliatas (83%) kurio sudėtyje yra amino rūgščių), natūralios braškės, burokėlių milteliai, natūrali vanilė, steviolio glikozidai.
25 g | 100 g | |
Energinė vertė | 104 kcal (434 kJ) | 415 kcal (1736 kJ) |
Riebalai
Iš kurių: – sočiųjų riebalų rūgščių – mononesočiųjų riebalų rūgščių – polinesočiųjų riebalų rūgščių |
2.2 g
0.5 g 0 g 0 g |
8.6 g
2 g 0 g 0 g |
Angliavandeniai
Iš kurių: – cukraus – poliolių krakmolo |
1.1 g
0.1 g 0 g 0 g |
4.3 g
0.3 g 0 g 0 g |
Skaidulinės medžiagos | 0.4 g | 1.7 g |
Baltymai
Druska |
20 g
0.5 g |
79 g
1.9 g |
Geležis | 3.6 mg (25% RMV*) | 14 mg (102% RMV*) |
*RMV – Referencinės maistinės vertės
Pagrindinės amino rūgštys:
100 g | |||||
Leucinas | 6.7 g | Valinas | 4.0 g | Lizinas | 5.7 g |
Izoleucinas | 3.6 g | Metioninas | 0.9 g | Treoninas | 3.1 g |
Triptofanas | 0.8 g | Histidinas | 2.0 g | Fenilalaninas | 3.1 g |
Argininas | 6.9 g | Cisteinas | 0.8 g | Glicinas | 3.3 g |
Aspartatas (asparto rūgštis) | 9.1 g | Prolinas | 3.6 g | Serinas | 4.2 g |
Glutamo rūgštis | 13.3 g | Tirozinas | 3.0 g | Alaninas | 3.4 g |
VARTOJIMAS: Įberkite du (25 g) kaušelius į 350 ml vandens, pieno (kokosų, migdolų ar ryžių) arba sulčių ir viską gerai suplakite. Arba galite pasidaryti kokteilį su jogurtu, vaisiais ir uogomis. Vartokite 1 – 3 kartus per dieną priklausomai nuo dienos režimo ar krūvio.
Gali vartoti suaugę ir vaikai nuo 4 metų.