• Intense Berries Super Shake (Intense Berries milteliai)

    Intense Berries milteliai

    Maisto papildas

    Milteliai

    Šių maistingų, sodrios spalvos miltelių sudėtyje gausu būtiniausių maistinių medžiagų. Sudėtyje – ryžių sėlenų mišinys, javų želmenys, liofilizuotos uogos, paprastasis sargetis (angl. lucuma), mikrodumbliai ir kviečių želmenys. Visi šie itin maistingi ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir užtikrina svarbiausių maistinių medžiagų pusiausvyrą organizme. Sudėtyje esantys javų želmenys – chlorofilo, vitaminų, mineralų, antioksidantų ir fermentų šaltinis. Liofilizuotose uogose gausu flavonoidų ir karotinoidų. Paprastasis sargetis turi mažą glikeminį indeksą ir suteikia saldumo, vitaminų bei mineralų. Ryžių sėlenos suteikia kofermento Q10, kuris skatina energijos apykaitą, o gerosios bakterijos stiprina žarnyno mikroflorą bei kartu su virškinimo fermentais padeda gerinti virškinimą. Mikrodumbliai aprūpina organizmą baltymais, chlorofilu, fikocianinu, karotinoidais ir fermentais.

    Paprastasis miežis:

    • padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

    Dygliuotojo šaltalankio uogos ir lapai:

    • padeda palaikyti normalią širdies ir kraujagyslių sistemos funkciją;
    • padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą;
    • padeda palaikyti normalią gleivinės būklę;
    • padeda palaikyti normalią virškinamojo trakto funkciją.

    Paprastųjų mėlynių uogos:

    • padeda palaikyti normalią kraujagyslių funkciją bei padeda apsaugoti kraujagysles nuo laisvųjų radikalų poveikio;
    • padeda palaikyti normalią akių funkciją.

    Juoduogio šeivamedžio uogos:

    • padeda palaikyti normalią kvėpavimo sistemos funkciją;
    • padeda apsaugoti ląsteles ir audinius nuo oksidacinės pažaidos.

    Arabinogalaktanas:

    • padeda palaikyti normalią virškinamojo trakto funkciją.

    Spirulina:

    • padeda palaikyti normalią organizmo veiklą esant nuovargiui.

    47.50 

    Sudedamosios dalys: stabilizuotos ryžių sėlenos, liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai, paprastųjų miežių želmenų milteliai, liofilizuotos uogos: liofilizuotų (šaldant džiovintų) raukšlėtųjų gervuogių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) juodųjų aviečių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) juodavaisių aronijų uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) stambiauogių spanguolių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) aliejinės kopūstpalmės (Acai berry) uogų milteliai, liofilizuot (šaldant džiovintų) dygliuotojo šaltalankio uogų ir lapų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų mėlynių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) juoduogio šeivamedžio uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) daržinių braškių uogų milteliai, paprastojo sargečio (Pouteria lucuma) vaisių milteliai, vingrūnės (Spirulina) milteliai, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, arabinogalaktanas (iš maumedžių (LarchTree)), proteazė (iš grybų Aspergillus oryzae), amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae), laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae), gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger), α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger), proteazė (iš grybų Aspergillus niger), invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae), lipazė (iš grybų Candida rugosa), gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae), lipazė (iš grybų Aspergillus niger), lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae).

    1 kaušelyje

    (8 g)

    Liofilizuotų paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai

    (atitinka 28 ml paprastųjų kviečių sulčių)

    1200 mg

    Paprastojo miežio želmenų milteliai

    515 mg

    Liofilizuotos uogos:

    Liofilizuotų raukšlėtųjų gervuogių uogų milteliai

    250 mg

    Liofilizuotų juodųjų aviečių uogų milteliai

    150 mg

    Liofilizuotų juodavaisių aronijų uogų milteliai

    150 mg

    Liofilizuotų stambiauogių spanguolių uogų milteliai

    150 mg

    Liofilizuotų aliejinės kopūstpalmės (Acai berry) uogų milteliai

    150 mg

    Liofilizuotų dygliuotojo šaltalankio uogų ir lapų milteliai

    50 mg

    Liofilizuotų paprastųjų mėlynių uogų milteliai

    50 mg

    Liofilizuotų juoduogio šeivamedžio uogų milteliai

    25 mg

    Liofilizuotų daržinių braškių uogų milteliai

    25 mg

    Paprastojo sargečio vaisių milteliai

    750 mg

    Vingrūnės (Spirulina) milteliai

    500 mg

    Lactobacillus plantarum

    79,7 mln.

    Lactobacillus casei

    63,8 mln.

    Lactobacillus rhamnosus

    55,9 mln

    Lactobacillus acidophilus

    39,9 mln.

    Bifidobacterium lactis

    39,9 mln.

    Arabinogalaktanas

    10 mg

    Proteazė (iš grybų Aspergillus oryzae)

    3,45 mg

    Amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae)

    2,12 mg

    Laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae)

    0,91 mg

    Gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,91 mg

    α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,91 mg

    Proteazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,86 mg

    Invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae)

    0,42 mg

    Lipazė (iš grybų Candida rugosa)

    0,24 mg

    Gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae)

    0,14 mg

    Lipazė (iš grybų Aspergillus niger)

    0,02 mg

    Lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae)

    0,02 mg

    Vartojimas: Suaugusiems vartoti po 1 kaušelį (apie 8 g) per dieną, sumaišant su vandeniu arba sultimis.

    Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

    Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

    Laikyti vaikams nepasiekiamoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.

    Jeigu sergate, esate nėščia arba maitinate krūtimi, dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju ar vaistininku.

    Nepirkite ir nevartokite, jeigu pažeista produkto pakuotė arba pasibaigęs galiojimo laikas.

    Be glitimo, be kviečių, be papildomai pridėto cukraus, be sojos, be mielių, be pieno, be želatinos, be gyvulinės kilmės produktų, be dažiklių, be skonio stipriklių, be konservantų;

    Tinkamas veganams ir vegetarams

    Tyrimais įrodyta, kad švieži, liofilizuoti (šaldant džiovinti), augalai yra pranašesni palyginus su kitais džiovinimo metodais, nes išsaugo augalo savybes ir originalią biocheminę sudėtį. Liofilizuoti augalai gerai sugeria drėgmę ir ilgiau išlieka švieži.

    Rekomenduojama

    preloader