Sudedamosios dalys: stabilizuotos ryžių sėlenos, liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai, paprastųjų miežių želmenų milteliai, liofilizuotos uogos: liofilizuotų (šaldant džiovintų) raukšlėtųjų gervuogių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) juodųjų aviečių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) juodavaisių aronijų uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) stambiauogių spanguolių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) aliejinės kopūstpalmės (Acai berry) uogų milteliai, liofilizuot (šaldant džiovintų) dygliuotojo šaltalankio uogų ir lapų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) paprastųjų mėlynių uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) juoduogio šeivamedžio uogų milteliai, liofilizuotų (šaldant džiovintų) daržinių braškių uogų milteliai, paprastojo sargečio (Pouteria lucuma) vaisių milteliai, vingrūnės (Spirulina) milteliai, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, arabinogalaktanas (iš maumedžių (LarchTree)), proteazė (iš grybų Aspergillus oryzae), amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae), laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae), gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger), α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger), proteazė (iš grybų Aspergillus niger), invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae), lipazė (iš grybų Candida rugosa), gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae), lipazė (iš grybų Aspergillus niger), lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae).
|
1 kaušelyje (8 g) |
|
|
Liofilizuotų paprastųjų kviečių želmenų sulčių milteliai (atitinka 28 ml paprastųjų kviečių sulčių) |
1200 mg |
Paprastojo miežio želmenų milteliai |
515 mg |
Liofilizuotos uogos: |
|
Liofilizuotų raukšlėtųjų gervuogių uogų milteliai |
250 mg |
Liofilizuotų juodųjų aviečių uogų milteliai |
150 mg |
Liofilizuotų juodavaisių aronijų uogų milteliai |
150 mg |
Liofilizuotų stambiauogių spanguolių uogų milteliai |
150 mg |
Liofilizuotų aliejinės kopūstpalmės (Acai berry) uogų milteliai |
150 mg |
Liofilizuotų dygliuotojo šaltalankio uogų ir lapų milteliai |
50 mg |
Liofilizuotų paprastųjų mėlynių uogų milteliai |
50 mg |
Liofilizuotų juoduogio šeivamedžio uogų milteliai |
25 mg |
Liofilizuotų daržinių braškių uogų milteliai |
25 mg |
|
|
Paprastojo sargečio vaisių milteliai |
750 mg |
Vingrūnės (Spirulina) milteliai |
500 mg |
|
|
Lactobacillus plantarum |
79,7 mln. |
Lactobacillus casei |
63,8 mln. |
Lactobacillus rhamnosus |
55,9 mln |
Lactobacillus acidophilus |
39,9 mln. |
Bifidobacterium lactis |
39,9 mln. |
|
|
Arabinogalaktanas |
10 mg |
|
|
Proteazė (iš grybų Aspergillus oryzae) |
3,45 mg |
Amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae) |
2,12 mg |
Laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae) |
0,91 mg |
Gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,91 mg |
α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,91 mg |
Proteazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,86 mg |
Invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae) |
0,42 mg |
Lipazė (iš grybų Candida rugosa) |
0,24 mg |
Gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae) |
0,14 mg |
Lipazė (iš grybų Aspergillus niger) |
0,02 mg |
Lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae) |
0,02 mg |
Vartojimas: Suaugusiems vartoti po 1 kaušelį (apie 8 g) per dieną, sumaišant su vandeniu arba sultimis.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.
Jeigu sergate, esate nėščia arba maitinate krūtimi, dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju ar vaistininku.
Nepirkite ir nevartokite, jeigu pažeista produkto pakuotė arba pasibaigęs galiojimo laikas.
Be glitimo, be kviečių, be papildomai pridėto cukraus, be sojos, be mielių, be pieno, be želatinos, be gyvulinės kilmės produktų, be dažiklių, be skonio stipriklių, be konservantų;
Tinkamas veganams ir vegetarams
Tyrimais įrodyta, kad švieži, liofilizuoti (šaldant džiovinti), augalai yra pranašesni palyginus su kitais džiovinimo metodais, nes išsaugo augalo savybes ir originalią biocheminę sudėtį. Liofilizuoti augalai gerai sugeria drėgmę ir ilgiau išlieka švieži.