Kolageno peptidai COLLAGEN C+
KOLAGENO PEPTIDAI IŠ LAISVĖJE PLAUKIOJANČIŲ IR TVARIŲ ŠIAURĖS MENKIŲ SU VITAMINU C
Milteliai. 60 porcijų
Sudėtyje nėra saldiklių ir dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Nepridėta cukrų. Mažai riebalų.
Odai, kaulams, sąnariams, jungiamajam audiniui
Grynasis kiekis 300 g
Vild Nord® COLLAGEN C+ pagamintas iš mikrohidrolizuoto kalogeno peptidų, kurių molekulių dydisyra3 kDa (kilodaltonai).
Sudėtyje yra daug vitamino C, kuris:
- padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių funkcijai, kaulų, dantų, kremzlių, odos, funkcijai, susidarymą;
- padeda palaikyti normalią energijos apykaitą;
- padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą;
- padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos;
- padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį;
- padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
5 g Vild Nord® COLLAGEN C + miltelių yra 5 g kolageno peptidų.
Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: Vild Nordog Tellusvitae ApS, Springforbivej 4A, 2630 Klampenborg, Danija.
Platintojas: UAB ”Idėjos partneriai” Vingrių g. 6A-5, LT-01141 Vilnius, Lietuva.
Pagaminimo data: žr ant pakuotės
Geriausias iki: žr ant pakuotės
Partijos Nr. žr ant pakuotės
Sudedamosios dalys: hidrolizuotas menkių (žuvys) (Gadus Morhua) iš Šiaurės atlanto žvejybos (FAO27) kolagenas, malpigijų (acerola) uogų milteliai.
Sudėtyje gali būti vėžagyvių, moliuskų bei jų produktų pėdsakų.
Vartojimas: vartoti 1-2 matavimo šaukštelių (5-10 g) Vild Nord® Collagen C+ miltelių per dieną.
Vild Nord® COLLAGEN C+ yra malonaus skonio, termostabilus ir lengvai maišomas su gėrimais ar maistu. Tinka dėti į kavą, sultis, glotnučius.
Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maistingumo deklaracija | 100 g | 5 g |
Energinė vertė | 1603 kJ / 382 kcal | 80 kJ / 19 kcal |
Riebalai, iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių | 0.5 g 0 g | 0 g 0 g |
Angliavandeniai, iš kurių – cukrų | 3.7 g 0 g | 0.2 g 0 g |
Skaidulinės medžiagos | 0 g | 0 g |
Baltymai | 90 g | 4.5 g |
Druska | 1 g | 0.05 g |
Hidrolizuotas menkių (žuvys) kolagenas | 100 g | 5 g |
Vitaminas C (iš malpigijų uogų miltelių) | 1000 mg (1250% RMV*) | 50 mg (63 % RMV*) |