• Verpstino sirupas – natūralus saldiklis

    Ekologiškas valgomojo verpstino sirupas

    Valgomasis verpstinas – tai šakniagumbis, augantis Andų kalnuose, Peru ir Bolivijoje. Dar vadinamas peruvietišku žemės obuoliu – verpstinas buvo žinomas jau Inkų civilizacijai dėl jo malonaus, salstelėjusio skonio, kuris atsiranda dėl sudėtyje esančių fruktooligosacharidų. Tarsi cukrus saldūs fruktooligosacharidai – neskaidomi angliavandeniai, kurie skatina gerųjų bakterijų dauginimasi žarnyne, nedidindami gliukozės kiekio organizme.  Šis sirupas pagamintas iš verpstino šakniagumbių naudojant patentuotą, žemos temperatūros mechaninį procesą bei pridėtinių tirpiklių bei cheminių medžiagų. Šiuo procesu gaminamas sirupas nepraranda fruktooligosacharidų bei išlaiko natūralų, salstelėjusį skonį.
    Verpstino sirupas yra šviesios gintaro spalvos, su švelnia, prieskonine gėlių nata. Tai puiki alternatyva įprastiems saldikliams, kuriame nėra dažiklių, skonio stipriklių bei papildomų saldiklių.

    Verpstino sirupas pasižymi šiomis savybėmis:

    • Nedidina glikeminio indekso

    • Skatina gerųjų bakterijų dauginimąsi

    • Be gliuteno

    • Veganiškas

    • Sudėtyje nėra GMO

      Naudojimas:

    1-2 šaukštelius sirupo sumaišykite su mėgstamu glotnučiu, arbata, kava ar kakava.

    Neturime

    Registruokitės ar prisijunkite norėdami gauti pranešimą, kai ši prekė pasirodys prekyboje.

     

    5 ml 100 ml
    Energinė vertė  15 kcal (63 kJ)  300 kcal (1260 kJ)

    Riebalai

    Iš kurių:

    – sočiųjų riebalų rūgščių

     

     0 g

     

    0 g

     

     0 g

     

    0 g

     

    Angliavandeniai

    Iš kurių:

    – cukraus

     

    3 g

     

    0 g

     

    60 g

     

    0 g

     

    Skaidulinės medžiagos  0 g 0 g
    Baltymai  <0.5 g 4 g
    Druska  0 g

    0 g

     

    preloader