Verpstino sirupas – natūralus saldiklis
Ekologiškas valgomojo verpstino sirupas
Valgomasis verpstinas – tai šakniagumbis, augantis Andų kalnuose, Peru ir Bolivijoje. Dar vadinamas peruvietišku žemės obuoliu – verpstinas buvo žinomas jau Inkų civilizacijai dėl jo malonaus, salstelėjusio skonio, kuris atsiranda dėl sudėtyje esančių fruktooligosacharidų. Tarsi cukrus saldūs fruktooligosacharidai – neskaidomi angliavandeniai, kurie skatina gerųjų bakterijų dauginimasi žarnyne, nedidindami gliukozės kiekio organizme. Šis sirupas pagamintas iš verpstino šakniagumbių naudojant patentuotą, žemos temperatūros mechaninį procesą bei pridėtinių tirpiklių bei cheminių medžiagų. Šiuo procesu gaminamas sirupas nepraranda fruktooligosacharidų bei išlaiko natūralų, salstelėjusį skonį.
Verpstino sirupas yra šviesios gintaro spalvos, su švelnia, prieskonine gėlių nata. Tai puiki alternatyva įprastiems saldikliams, kuriame nėra dažiklių, skonio stipriklių bei papildomų saldiklių.
Verpstino sirupas pasižymi šiomis savybėmis:
1-2 šaukštelius sirupo sumaišykite su mėgstamu glotnučiu, arbata, kava ar kakava.
Neturime