Sudedamosios dalys: fruktooligosacharidai (iš paprastosios trūkažolės šaknų), balkšvųjų gysločių (Plantagoovata)luobelės, kukurūzų maltodekstrinas, naminių slyvų (Prunus domestica) vaisių liofilizuotos (šaltyje džiovintos) sultys, didžiųjų varnalėšų (Arctium lappa) šaknų ekstraktas, pontiniorabarbaro (Rheum raponticum) stiebų ekstraktas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gyvybingos bakterijos Bifidobacterium bifidum ir Bifidobacterium lactis, emulsiklis lecitinai.
10 g | |
Fruktooligosacharidai (F.O.S) | 4.75 g |
Balkšvųjų gysločiųluobelės | 3.5 g |
Naminių slyvų vaisių liofilizuotos (šaltyje džiovintos) sultys | 450 mg |
Didžiųjų varnalėšų šaknų ekstraktas | 100 mg |
Pontiniorabarbarostiebų ekstraktas | 17 mg |
(CUL-60 ir CUL-21) | 10 mg |
Bifidobacteriumbifidum (CUL-20) ir Bifidobacteriumlactis (CUL-34) | 1.5 mg |
10 g yra 2 x 109gyvybingų bakterijų