Sudedamosios dalys: Daržovių proteino kompleksas: žirnių baltymas, ryžių baltymas; stabilizuotos ryžių sėlenos, dumblių kompleksas: vingrūnės (Spirulina) milteliai, chlorelių (Chlorella) milteliai; liofilizuotų augalinių medžiagų kompleksas: liofilizuotos (šaldant džiovintos) paprastųjų kviečių želmenų (Triticum aestivum) sultys, liofilizuoti (šaldant džiovinti) didžiųjų dilgėlių (Urtica dioica) lapai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) lapiniai kopūstai (Brassica oleracea var. Acephala; Kale), liofilizuotas (šaldant džiovintas) rėžiukas (Nasturtium), liofilizuoti (šaldant džiovinti) paprastųjų kiaulpienių (Taraxacum officinale) lapai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) daržinių špinatų (Spinacia oleracea) lapai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) sėjamosios petražolės (Petroselinum crispum) lapai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) blakinės kalendros (Coriandrum sativum) lapai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) brokolių daigai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) burokėlių sultys ir lapai; liofilizuotų uogų kompleksas: liofilizuotos (šaldant džiovintos) juodavaisių aronijų (Aronia melanocarpa) uogų milteliai, liofilizuoti (šaldant džiovinti) dygliuotojo šaltalankio (Hippophae rhamnoides) uogų ir lapų uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovinti) aliejinės kopūstpalmės (Euterpe oleracea; Acai berry) uogų milteliai; liofilizuotos (šaldant džiovinti) paprastųjų mėlynių (Vaccinium myrtillus) uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovintos) raukšlėtųjų gervuogių (Rubus fruticosus) uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovintos) juodųjų aviečių uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovintos) stambiauogių spanguolių (Vaccinium macrocarpon) uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovintos) juoduogio šeivamedžio (Sambucus nigra) uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovintos) paprastųjų vyšnių (Prunus cerasus) uogų milteliai, liofilizuotos (šaldant džiovintos) daržinių braškių (Fragaria ananassa) uogų milteliai; Omega 3, 6, 9 riebalų rūgščių kompleksas santykis 2:1:1): sėjamųjų linų aliejaus milteliai (kurių sudėtyje yra Omega 3 riebalų rūgščių), vaistinės agurklės aliejaus milteliai (kurių sudėtyje yra Omega 6 riebalų rūgščių), alyvuogių aliejaus milteliai (kurių sudėtyje yra Omega 9 riebalų rūgščių); liofilizuotų grybų kompleksas: liofilizuota (šaldant džiovinta) tikrinio blizgučio (Ganoderma Lucidum, Reishi mushroom) grybiena, liofilizuota (šaldant džiovinta) Shiitake grybiena (Lentinula edodes); gyvybingųjų bakterijų ir arabinogalaktano kompleksas: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, arabinogalaktanas (iš maumedžių (LarchTree)); fermentų kompleksas: proteazė, amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae), laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae), gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger), α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger), proteazė (iš grybų Aspergillus niger), invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae), lipazė (iš grybų Candida rugosa), gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae), lipazė (iš grybų Aspergillus niger), lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae); liofilizuoti (šaldant džiovinti) tikrojo imbiero (Zingiber officinale) šakniastiebiai ir šaknys.
1 pakelyje (12 g) | |
Daržovių proteino kompleksas: | g |
Žirnių baltymas | 3,125 g |
Ryžių baltymas | 3,125 g |
Stabilizuotos ryžių sėlenos | 4,25 g |
Dumblių kompleksas: | |
Vingrūnės (Spirulina) milteliai | 500 mg |
Chlorelių milteliai | 100 mg |
Liofilizuotų augalinių medžiagų kompleksas: | |
Liofilizuotos paprastųjų kviečių želmenų sultys | 50 mg |
Liofilizuoti didžiųjų dilgėlių lapai | 50 mg |
Liofilizuoti lapiniai kopūstai | 25 mg |
Liofilizuotas rėžiukas | 25 mg |
Liofilizuoti paprastųjų kiaulpienių lapai | 25 mg |
Liofilizuoti daržinių špinatų lapai | 25 mg |
Liofilizuoti sėjamosios petražolės lapai | 25 mg |
Liofilizuoti blakinės kalendros lapai | 25 mg |
Liofilizuoti brokolių daigai | 25 mg |
Liofilizuoti burokėlių sultys ir lapai | 25 mg |
Liofilizuotų uogų kompleksas: | |
Liofilizuotos juodavaisės aronijos uogų milteliai | 50mg |
Liofilizuoti dygliuotojo šaltalankio uogų ir lapų milteliai | 50 mg |
Liofilizuotos aliejinės kopūstpalmės (Acai berry) uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos paprastųjų mėlynių uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos raukšlėtųjų gervuogių uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos juodųjų aviečių uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos stambiauogių spanguolių uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos juoduogio šeivamedžio uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos paprastųjų vyšnių uogų milteliai | 25 mg |
Liofilizuotos daržinių braškių uogų milteliai | 25 mg |
Omega 3, 6, 9 riebalų rūgščių kompleksas: | |
Sėjamųjų linų aliejaus milteliai Omega 3 riebalų rūgštys | 65,4 mg 13,1 mg |
Vaistinės agurklės aliejaus milteliai Omega 6 riebalų rūgštys | 49,2 mg 6,4 mg |
Alyvuogių aliejaus milteliai Omega 9 riebalų rūgštys | 35,4 mg 6,4 mg |
Liofilizuotų grybų kompleksas: | 75 mg |
Liofilizuota tikrinio blizgučio (Reishi mushroom) grybiena | 50 mg |
Liofilizuota Shiitake grybiena | 25 mg |
Gyvybingųjų bakterijų ir arabinogalaktano kompleksas: | |
Lactobacillus plantarum | 106,3 mln |
Lactobacillus casei | 85,1 mln |
Lactobacillus rhamnosus | 74,5 mln |
Lactobacillus acidophilus | 53,2 mln |
Bifidobacterium lactis | 53,2 mln |
Arabinogalaktanas | 20 mg |
Fermentų kompleksas: | |
Proteazė | 6,9 mg |
Amilazė (iš grybų Aspergillus oryzae) | 4,23 mg |
Laktazė (iš grybų Aspergillus oryzae) | 1,83 mg |
Gliukoamilazė (iš grybų Aspergillus niger) | 1,83 mg |
α-galaktozidazė (iš grybų Aspergillus niger) | 1,83 mg |
Proteazė (iš grybų Aspergillus niger) | 1,71 mg |
Invertazė (iš grybų Saccharomyces cerevisiae) | 0,83 mg |
Lipazė (iš grybų Candida rugosa) | 0,48 mg |
Gliukoamilazė (iš grybų Rhizopus oryzae) | 0,28 mg |
Lipazė (iš grybų Aspergillus niger) | 0,04 mg |
Lipazė (iš grybų Rhizopus oryzae) | 0,04 mg |
Liofilizuoti tikrojo imbiero šakniastiebiai ir šaknys | 15 mg |
Vartojimas: Suaugusiems vartoti po 1 pakelį per dieną, maišant su vandeniu arba sultimis.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.
Jeigu sergate, esate nėščia arba maitinate krūtimi, dėl maisto papildo vartojimo pasitarkite su gydytoju ar vaistininku.
Nepirkite ir nevartokite, jeigu pažeista produkto pakuotė arba pasibaigęs galiojimo laikas.
Be glitimo, be kviečių, be papildomai pridėto cukraus, be sojos, be mielių, be pieno, be želatinos, be gyvulinės kilmės produktų, be dažiklių, be skonio stipriklių, be konservantų;
Tinkamas veganams ir vegetarams
Tyrimais įrodyta, kad švieži, liofilizuoti (šaldant džiovinti), augalai yra pranašesni palyginus su kitais džiovinimo metodais, nes išsaugo augalo savybes ir originalią biocheminę sudėtį. Liofilizuoti augalai gerai sugeria drėgmę ir ilgiau išlieka švieži.