Sudedamosio sdalys: hidrolizuotas menkių (žuvys) (GadusMorhua) iš Šiaurės atlanto žvejybos (FAO27) kolagenas (85%), ekologiškų lapinių kopūstų (DK-ØKO-100) milteliai** (14,83%), jūros dumblių (Ascophyllum Nodosum) milteliai, malpigijų (acerola) uogų milteliai.
** ekologiškų lapinių kopūstų milteliai (DK-ØKO-100)
Sudėtyje gal būti vėžagyvių, moliuskų bei jų produktų pėdsakų.
Vartojimas: vartoti 1-2 matavimo šaukštelių (7-14 g) Vild Nord® Collagen GREEN BOOST miltelių per dieną.
Vild Nord® Collagen GREEN BOOST yra malonaus lapinių kopūstų skonio, termostabilus ir lengvai maišomas su gėrimais ar maistu. Tinka dėti į sultis, glotnučius ar maišyti su vandeniu.
Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maistingumo deklaracija | 100 g | 7 g |
Energinė vertė | 1556 kJ / 371 kcal | 109 kJ / 26 kcal |
Riebalai,
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių |
1.5 g
0.1 g |
0.1 g
0 g |
Angliavandeniai,
iš kurių – cukrų |
5.6 g
0.8 g |
0.4 g
0.1 g |
Skaidulinės medžiagos | 6.2 g | 0.4 g |
Baltymai | 80 g | 5.6 g |
Druska | 0.86 g | 0.06 g |
Hidrolizuotas menkių (žuvys) kolagenas | 85 g | 5.95 g |
Ekologiškų lapinių kopūstų milteliai | 14.83 g | 1.03 g |
Vitaminas C
(iš malpigijų uogų miltelių ) |
901.9 mg ( 1127% RMV*) | 63 mg (79 % RMV*) |
Jodas (iš jūros dumblių miltelių) | 1137.3 μg (758 % RMV*) | 80 μg (53 % RMV*) |