• Kolageno peptidai RED BERRIES

    Milteliai

    315 g / 210 g / 14 g

    KOLAGENO PEPTIDAI IŠ LAUKINIŲ IR TVARIŲ, LAISVĖJE PLAUKIOJANČIŲ ŠIAURĖS ATLANTO MENKIŲ SU VITAMINU C, BRUKNIŲ SPANGUOLIŲ RAUDONŲJŲ SERBENTŲ UOGŲ MILTELIAIS

    Odai, kaulams, sąnariams, jungiamajam audiniui

    Sudėtyje nėra saldiklių ir dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Mažai riebalų. Vild Nord®COLLAGEN RED BERRIES pagamintas iš mikrohidrolizuoto kalogeno peptidų, kurių molekulių dydis yra 3 kDa (kilodaltonai).

    Sudėtyje yra daug vitamino C ir jodo.

    Vitaminas C:

    • padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių funkcijai, kaulų, dantų, kremzlių, odos, funkcijai, susidarymą;
    • padeda palaikyti normalią: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą,imuninės sistemos veiklą;
    • padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos;
    • padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį;

    Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

    7 g Collagen RED BERRIES miltelių yra 5 g kolageno peptidų.

    Gamintojas: Vild Nordog Tellusvitae ApS, Springforbivej 4A, 2630 Klampenborg, Danija.

    Platintojas: UAB ”Idėjos partneriai” Vingrių g. 6A-5, LT-01141 Vilniu, Lietuva.

    Pagaminimo data: žr ant pakuotės

    Geriausias iki: žr ant pakuotės

    Partijos Nr.

    Išvalyti

    4.50 71.00 

    Sudedamosio sdalys: hidrolizuotas menkių (žuvys) (Gadus Morhua) iš Šiaurės atlanto žvejybos (FAO27) kolagenas (71.4 %), bruknių (14%), raudonųjų serbentų (8%), spanguolių (6%), malpigijų (acerola) uogų milteliai.

    Sudėtyje gali būti vėžagyvių, moliuskų bei jų produktų pėdsakų.

    Vartojimas: vartoti 1-2 matavimo šaukštelių (7-14 g) Vild Nord® Collagen Red Berries miltelių per dieną.

    Vild Nord® Vild Nord® Collagen Red Berries yra malonaus uogų skonio, termostabilus ir lengvai maišomas su gėrimais ar maistu. Tinka dėti į sultis, glotnučius.

    Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

    Maistingumo deklaracija 100 g 7 g
    Energinė vertė 1546 kJ / 369 kcal 108 kJ / 26 kcal
    Riebalai,

    iš kurių

    – sočiųjų riebalų rūgščių

    0.9 g

    0.1 g

    0.1 g

    0 g

    Angliavandeniai,

    iš kurių

    – cukrų

    18 g

    8.7 g

    1.2 g

    0.6 g

    Skaidulinės medžiagos 7.3 g 0.5 g
    Baltymai 66 g 4.6 g
    Druska 0.72 g 0.05 g
    Hidrolizuotas menkių (žuvys) kolagenas 71.4 g 5 g
    Vitaminas C

    (iš malpigijų uogų miltelių)

    723.1 mg (904 % RMV*) 50.6 mg (63 % RMV*)
    Bruknių milteliai 14 g 980 mg
    Raudonųjų serbentų uogų milteliai 8 g 560 mg
    Spanguolių milteliai 6 g 420 mg
    preloader