Sudėtis: Hidrolizuoti kolageno milteliai iš menkių 50%(FAO27), milteliai iš juodųjų serbentų 40%, acerola 8,9%, Echinacea purpurea (L. Moench) 1% ir ekologiški grybai 0,1%, maltodekstrinas.
Gali būti vėžiagyvių ir moliuskų pėdsakų.
Vartojimas: vartoti 2 matavimo šaukštelius (10g) Vild Nord® miltelių per dieną. Kolagenas yra termostabilus ir lengvai maišomas su gėrimais ar maistu. Tinka dėti į sultis, glotnučius.
Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maistingumo deklaracija | 100 g | 10 g |
Energinė vertė | 1580 kJ / 372 kcal | 158 kJ / 37 kcal |
Riebalai,
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių |
0.4 g
0 g |
0 g
0 g |
Angliavandeniai,
iš kurių – cukrų |
43 g
9.8 g |
4 g
1 g |
Skaidulinės medžiagos | 0 g | 0 g |
Baltymai | 48 g | 4.8 g |
Druska | 0.55 g | 0.0 g |
Vitaminas C
(iš acerolos uogų miltelių) |
1512 mg (1890 % RMV*) | 151 mg (189 % RMV*) |
Vitaminas D | 100 µg (2000% RMV*) | 10 µg (200% RMV*) |
Gamintojas: Vild Nordog Tellusvitae ApS, Springforbivej 4A, 2630 Klampenborg, Danija.
Platintojas: UAB ”Idėjos partneriai” Vingrių g. 6A-5, LT-01141 Vilniu, Lietuva.
Pagaminimo data: žr ant pakuotės
Geriausias iki: žr ant pakuotės