Sudedamosios dalys: hidrolizuotas menkių (žuvys) (Gadus Morhua) iš Šiaurės atlanto žvejybos (FAO27) kolagenas, jūros dumblių (Ascophyllum Nodosum) milteliai, malpigijų (acerola) uogų milteliai.
Sudėtyje gali bųti vėžagyvių, moliuskų bei jų produktų pėdsakų.
Vartojimas: vartoti1-2 matavimo šaukštelių (5-10 g) Vild Nord® Collagen Gold miltelių per dieną.
Vild Nord® Collagen Gold yra neutralaus skonio, termostabilus ir lengvai maišomas su gėrimais ar maistu. Tinka dėti į kavą, sultis, glotnučius.
Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maistingumo deklaracija | 100 g | 5 g |
Energinė vertė | 1601 kJ / 382 kcal | 80 kJ / 382 kcal |
Riebalai, iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių | 0.51 g 0 g | 0 g 0 g |
Angliavandeniai, iš kurių – cukrų | 3,82 g 0 g | 0.19 g 0 g |
Skaidulinės medžiagos | 0.11 g | 0 g |
Baltymai | 89 g | 4.5 g |
Druska | 1 g | 0.05 g |
Mikrohidrolizuoti menkių (žuvys) kolageno peptidai | 100 g | 5 g |
Vitaminas C (iš malpigijų uogų miltelių) | 997.6 mg (1247 %RMV*) | 50 mg (62 %RMV*) |
Jodas (iš jūros dumblių miltelių) | 1605.6 μg (1070 %RMV*) | 80 μg (53 %RMV*) |