Sudedamosio sdalys: hidrolizuotas menkių (žuvys) (Gadus Morhua) iš Šiaurės atlanto žvejybos (FAO27) kolagenas (71.4 %), bruknių (14%), raudonųjų serbentų (8%), spanguolių (6%), malpigijų (acerola) uogų milteliai.
Sudėtyje gali būti vėžagyvių, moliuskų bei jų produktų pėdsakų.
Vartojimas: vartoti 1-2 matavimo šaukštelių (7-14 g) Vild Nord® Collagen Red Berries miltelių per dieną.
Vild Nord® Vild Nord® Collagen Red Berries yra malonaus uogų skonio, termostabilus ir lengvai maišomas su gėrimais ar maistu. Tinka dėti į sultis, glotnučius.
Laikyti vėsioje aplinkoje ne aukštesnėje nei + 25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maistingumo deklaracija | 100 g | 7 g |
Energinė vertė | 1546 kJ / 369 kcal | 108 kJ / 26 kcal |
Riebalai,
iš kurių – sočiųjų riebalų rūgščių |
0.9 g
0.1 g |
0.1 g
0 g |
Angliavandeniai,
iš kurių – cukrų |
18 g
8.7 g |
1.2 g
0.6 g |
Skaidulinės medžiagos | 7.3 g | 0.5 g |
Baltymai | 66 g | 4.6 g |
Druska | 0.72 g | 0.05 g |
Hidrolizuotas menkių (žuvys) kolagenas | 71.4 g | 5 g |
Vitaminas C
(iš malpigijų uogų miltelių) |
723.1 mg (904 % RMV*) | 50.6 mg (63 % RMV*) |
Bruknių milteliai | 14 g | 980 mg |
Raudonųjų serbentų uogų milteliai | 8 g | 560 mg |
Spanguolių milteliai | 6 g | 420 mg |